responsivetilausajot

tilausajot

Matkusta aina huoletta Tokeen valkoisilla busseilla

Onko sinulla idea, toivomus vai jo hyvä suunnitelma matkasta? Kerro siitä meille ja pyydä tarjous, niin myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä!

Autamme kaikissa bussimatkaan liittyvissä valmisteluissa, kuten aikataulu- ja reittisuunnittelussa sekä oheispalveluiden varauksissa (esim. majoitus, ruokailu ja laivapaikkavarauksissa).

 

Pyydä tarjous tilausajosta
Ota yhteyttä!

 

Yritys- ja edustuskuljetukset

Yritys- ja edustuskuljetukset

Kalustossamme on sopiva vaihtoehto niin pienen kuin ison yrityksen tilaisuuksiin. Kuljetamme yrityksenne henkilökunnan ja vieraat luotettavasti laadukkailla busseillamme kokouksiin ja suuriinkin konferensseihin.


Lentokenttakuljetukset

Lentokenttäkuljetukset

Kuljetamme ryhmäsi lentokentälle ja autamme suunnittelemaan aikataulun, jotta ehdit kiireettä lennolle. Ja ryhmäsi palattua kotimaahan odottaa kuljettajamme jo lentokentällä jälleen ryhmääsi.


Pelimatkakuljetukset

Pelimatkakuljetukset

Kuljetuksiimme luottavat jo useat tamperelaiset ja pirkanmaalaiset urheilujoukkueet liigatasosta juniorijoukkueisiin. Busseillamme kulkevat myös joukkueita kannustamaan lähtevät fanit. Myös joukkueen pelivarusteet mahtuvat hyvin tilaviin tavaratiloihin.

Ulkomaankuljetukset

Ulkomaankuljetukset

Laadukkaiden kotimaankuljetusten lisäksi bussimme kuljettavat ryhmät myös ulkomaille. Maailmaa nähneet ja kielitaitoiset kuljettajamme takaavat vaivattoman ulkomaanmatkan.

Tapahtumakuljetukset

Tapahtumakuljetukset

Kauttamme saat vaivattomasti myös messu-, konsertti-, teatteri-, festivaali- ja muut tapahtumakuljetukset.
Satamakuljetukset

Satamakuljetukset

Viemme ja noudamme erikokoiset ryhmät niin Helsingin ja Turun satamista kuin pienemmistä sisävesisatamista.Juhla- ja hääkuljetukset

Juhla- ja hääkuljetukset

Onko tiedossasi juhlajärjestelyt syntymäpäiville, häihin tai polttareihin - me huolehdimme myös juhlien kuljetukset.